Team Tivoli runt hun bioscoop met trots!
Team Tivoli runt hun bioscoop met trots! Foto: Wil van Balen
Ondernemer in Beeld

Tivoli Theater, dé familiebioscoop van Voorne-Putten

Algemeen 722 keer gelezen

Hellevoetsluis - Tivoli Theater aan de Rijksstraatweg is bij uitstek een gezellige familiebioscoop; voor iedereen én in handen van één familie.

Veel Hellevoeters kwamen er als kind en nu nog steeds voor een middagje of avondje film met hun eigen kinderen of vrienden. En het zijn trouwens echt niet alleen Hellevoeters die de bioscoop weten te vinden. Tivoli is voor velen op Voorne-Putten een begrip; een geliefd filmtheater waar het nog echt gezellig is én met heel schappelijke prijzen.

Zo'n 36 jaar geleden kwam het bedrijf in handen van Rolandus Boers; de bioscoop wordt nu al weer heel wat jaren gerund door zijn dochter Hélène en haar man Hans. Vier jaar geleden besloot hun zoon Joeri dat hij niets anders wilde dan samen met zijn ouders de Hellevoetse bioscoop te bestieren en inmiddels heeft ook dochter Lisanne haar hart verpand aan het familiebedrijf. Wie kan er tegenwoordig nog zeggen dat je je eigen bioscoop hebt!

Wij bieden meer dan alleen film
Dit jaar brengt Tivoli al 92 jaar entertainment voor het Hellevoetse publiek; zolang worden er al films gedraaid op deze locatie. In 2018 werd de bioscoop grondig verbouwd en onderging het een ware metamorfose waardoor het pand een echte blikvanger is geworden op de Rijksstraatweg. "We krijgen nog steeds positieve reacties van mensen hierover. Sinds de verbouwing is het mogelijk om gezellig voor of na de film wat te drinken in de ruimte die daar boven speciaal voor is gecreëerd", vertelt Hans. "Het leuke is dat we nu nog meer kunnen bieden aan onze bezoekers. Je kunt bij ons bijvoorbeeld een kinderfeestje vieren of een compleet verzorgd bedrijfsuitje houden daar hebben we nu de ruimte voor", vult Hélène aan. "En niet onbelangrijk: we schenken heerlijke koffie!"

Wil je ook weer eens een knus avondje naar de bioscoop kijk dan op de website van Tivoli Theater voor de programmering en reserveer gelijk je kaartjes! Ook kun je wekelijks in Groot Hellevoet de programmering lezen. Wil je liever telefonisch reserveren dat kan natuurlijk ook via 0181-327 500. Vanaf 2 april draait de nieuwste James Bond film No Time To Die ook in Tivoli!

Tivoli Theater
Rijksstraatweg 42
3223 KA Hellevoetsluis

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant