Er werd weer enthousiast en fanatiek gebowld tijdens de Verenigingskampioenschappen.
Er werd weer enthousiast en fanatiek gebowld tijdens de Verenigingskampioenschappen. Foto: PR

Verenigingskampioenschappen bowlen 2020

Algemeen 687 keer gelezen

Hellevoetsluis - Bij de dames is op voorhand Sharon Rietveld al de speelster om de titel Verenigingskampioene 2020 op haar naam te schrijven. Na een zeer spannende finale, bij de heren, is het Marcus Arndt gelukt om dezelfde titel op zijn naam te schrijven.

Beide zullen straks in september hun titel gaan verdedigen op de Dag der Kampioenen. Alle Verenigingskampioenen van alle bowlingverenigingen van Nederland komen die dag bijéén om het tegen elkaar op te nemen. De winnaar en winnares die hier

Vorige week, op 4 en 5 februari zijn, daarom in het bowlinghuis aan de Kerkstraat de voorronden van de Verenigingskampioenschappen gespeeld. Het, helaas schaarse, publiek heeft kunnen genieten van een enerverende en spannende avond. Bij de dames dubbel zijn Bianca Zalme en Yolande Goldenbeld op de 1e plaats geëindigd. Aïda Marlin stoomde van een 3e plaats door naar een 1e plaats in de B klasse. Bij de heren dubbel wonnen, met slechts 1 pin verschil, het duo Marcus Arndt en Ricardo Rutten. In de B klasse eindigde Peter de Winter op de 1e plaats. In de C en de D klasse zijn respectievelijk Rob Gorter en Kevin Snoei op de 1e plaats geëindigd.

Op de website van de bvhellevoetsluis.nl zijn alle overige uitslagen terug te lezen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant