Afbeelding
Foto: PR

Opening MRI en mammografie Spijkenisse Medisch Centrum

Algemeen 809 keer gelezen

Spijkenisse - Na flink wat verbouwingen en noodoplossingen, zijn dinsdag 11 februari de nieuwe MRIscanner en mammografie officieel geopend voor gebruik.

Deze technische hoogstandjes zijn een aanwinst voor Spijkenisse Medisch Centrum. Met de nieuwe mammograaf kan nu in Spijkenisse Medisch Centrum, naast de reguliere borstfoto's, ook de zogenaamde 3D tomosynthese uitgevoerd worden. Er w

De MRI-scanner is het meest geavanceerde type MRI. Met de aanschaf van deze MRI-scanner is Spijkenisse Medisch Centrum voorzien van de laatste MRI-technieken. Met deze MRI scanner kunnen de kleinste afwijkingen op een juiste manier beoordeeld worden en wordt de patiëntenzorg naar een hoger niveau gebracht. Paul van der Velden, bestuurder Spijkenisse Medisch Centrum: "De aanschaf van deze nieuwe apparaten is een goede investering. De vraag of door een onderzoek een aandoening uitgesloten of aangetoond wordt, is immers sterk afhankelijk van de kwaliteit van de apparatuur die gebruikt wordt.

Spijkenisse Medisch Centrum haalt voor MRI- en mammografieonderzoek de allernieuwste technologie in huis". Over Spijkenisse Medisch Centrum Spijkenisse Medisch Centrum is ontstaan door een samenwerking van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en het Maasstad Ziekenhuis. Medisch en ondersteunend personeel van beide organisaties wordt in SMC ingezet. Hierdoor wordt kennis verbreed en innovaties aangescherpt. In Spijkenisse Medisch Centrum wordt 80% van de behandelingen uitgevoerd die ook in een regulier ziekenhuis worden uitgevoerd. Inwoners van Voorne Putten en omstreken kunnen vijf dagen per week behandeld worden in Spijkenisse Medisch Centrum.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant