Afbeelding

Integrale controle bedrijventerrein Kickersbloem

Algemeen 833 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op donderdag 23 januari 2020 heeft de gemeente Hellevoetsluis samen met politie, netbeheerder Stedin brandweer en DCMR een integrale controle uitgevoerd bij bedrijven aan de Marconiweg en omgeving op bedrijventerrein Kickersbloem.

Bij de actie zijn geen bijzonderheden geconstateerd. Tijdens de controle is onder andere gekeken of er wordt voldaan aan de eisen van Bouw- en Woningtoezicht en Ruimtelijke Ordening. Zij zochten ook naar aanwijzingen voor hennepteelt of andere criminele activiteiten. Met de controle op de Marconiweg en omgeving is verdergegaan met het in kaart brengen van de veiligheid van het bedrijventerrein.

De gemeente Hellevoetsluis wil door het uitvoeren van preventieve controles, criminele activiteiten op het bedrijventerrein voorkomen. Zij vindt het belangrijk dat ondernemers verzekerd kunnen zijn van een veilig bedrijventerrein. Door criminele activiteiten of georganiseerde misdaad vermindert de veiligheid en bestaat het risico dat omliggende ondernemers schade oplopen. De controle werd door ondernemers positief ervaren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant