Suzanne nam het stokje van Els Huurman over en organiseert nu het Open Podium.
Suzanne nam het stokje van Els Huurman over en organiseert nu het Open Podium. Foto: Wil van Balen

Geslaagde eerste Open Podium 2020

Algemeen 1.107 keer gelezen

Hellevoetsluis - De eerste editie van het Open Podium van dit jaar was meer dan geslaagd. Er was een mooi aanbod van woordkunstenaars en muzikanten die er samen een leuke en vooral culturele middag van maakten.

Dit alles onder begeleiding van het nieuwe gezicht van het Open Podium dat in het Cultuurhuis eens per maand wordt georganiseerd. Suzanne nam dit over van Els Huurman.

"Een van de redenen dat ik dit podium heb overgenomen, is dat ik na jaren zelf gedichten voordragen te hebben zelf wil ervaren hoe het is om zo iets verantwoordelijks als een poëzie podium te kunnen organiseren" geeft Suzanne aan. "En daarnaast mag iets cultureels en kunstig iets als een open podium waar creatievelingen graag samenkomen voordragen of luisteren niet verloren gaan."

Maar wie is Suzanne Zantman?
Suzanne (28) schrijft al vanaf de basisschooltijd en dit doet ze nog steeds regelmatig. In 2013 heeft zij een kinderboekje uitgebracht getiteld "Rain" dit is ontstaan uit een voorliefde van honden en wolven. Inmiddels woonachtig in Rotterdam Zuid, samen met haar vriend en twee honden van 10 en 12 jaar, heeft zij nog meerdere hobby's dan alleen schrijven. Fotografie bijvoorbeeld, niet alleen zelf af en toe model staan maar ook zelf de camera hanteren. Kortom, ze is van alle markten thuis.

Deze week staat er een gedicht van Suzanne in Groot Hellevoet. Ook een gedicht insturen voor onze rubriek dat kan naar redactie@groothellevoet.nl. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant