Wie doet er mee met Yves?
Wie doet er mee met Yves? Foto: PR

Nieuw G-team bij vv Nieuwenhoorn

Algemeen 590 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het is de doelstelling van vv Nieuwenhoorn om voor iedereen de mogelijkheid te bieden om te kunnen voetballen.

Onlangs meldde Yves Westdijk zich bij de club met de vraag: "Kan ik bij jullie komen voetballen?". Op zich helemaal geen rare vraag maar door het feit dat Yves, een mooie sterk knul van 10 jaar oud, te maken heeft met een paar handicaps kon v.v. Nieuwenhoorn niet gelijk 'ja' zeggen. "Het feit dat we dat niet konden was voor ons als vereniging het moment om te besluiten, dat we de al langer gekoesterde wens om te starten met voetbal voor kinderen met een handicap, ook daadwerkelijk te gaan uitvoeren", vertelt een woordvoerder. "We zijn dan ook trots om als club te kunnen aankondigen dat alle kinderen met een handicap die graag willen voetballen bij vv Nieuwenhoorn vanaf heden meer dan welkom zijn."

Want, Yves kan het natuurlijk niet in zijn eentje opnemen tegen een heel elftal! Hij wil ontzettend graag medespelers om zich heen om samen te kunnen strijden tegen de andere G-teams uit de omgeving. Want hoe mooi is het om samen een overwinning te vieren en hoe fijn is het wanneer je de teleurstelling van een verliespartij samen kan delen. Karin, de moeder van Yves, heeft de taak op zich genomen als coördinator (g-team@nieuwenhoorn.nl) voor het G-voetbal bij Nieuwenhoorn. Meld jij je nu aan om Yves te gaan helpen om zo snel mogelijk met elkaar een mooi team te gaan vormen?

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant