Frank en Levi zijn Eric Waasdorp dankbaar voor het geweldige team dat hij heeft opgebouwd, waardoor hun nieuwe bedrijf een flitsende start kan maken.
Frank en Levi zijn Eric Waasdorp dankbaar voor het geweldige team dat hij heeft opgebouwd, waardoor hun nieuwe bedrijf een flitsende start kan maken. Foto: Wil van Balen

Nieuwe eigenaren Waasdorp Fysiotherapie

Algemeen 4.680 keer gelezen

Hellevoetsluis - De Maatschap Weeda & Van den Berg heeft Waasdorp Fysiotherapie begin dit jaar overgenomen.

Frank Weeda en Levi van den Berg zullen de praktijk op de vertrouwde wijze voortzetten. Dit betekent dat hun zorg exact wordt afgestemd op wat de klant nodig heeft. En dat kan ook, want met negen fysiotherapeuten hebben Frank en Levi veel verschillende masters en specialisaties die nodig zijn in hun moderne praktijk. Daarnaast hebben ze verschillende samenwerkingsverbanden.

Vestigingen
De praktijk blijft gevestigd aan de Haring 2 en de Rijksstraatweg 100 en zal voorlopig dezelfde naam houden. En natuurlijk blijft Waasdorp Fysiotherapie midden in de maatschappij staan. Zo sponsort men onder andere WTAC Waterstad, FC Vlotbrug en Spetters.

Ieder van de 9 fysiotherapeuten is afgestudeerd en daarnaast heeft men zich verdiept in verschillende specialisaties. Shannon Welgraaf – van Buren is nog maar kort aan de praktijk verbonden. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring in bekkenfysiotherapie en met haar is een uiterst kundige behandelaar toegevoegd aan het team.

Nieuwe eigenaren
Levi van den Berg – inderdaad, zoon van 'U kent mij toch' Leo – is afgestudeerd aan de internationale Hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein. Zijn afstudeerstage heeft hij in de praktijk afgerond en hij is daarna in dienst gekomen. Levi heeft zijn als zijn kompaan affiniteit met voetbal en speelt nu bij VV Hellevoetsluis. Daarvoor voetbalde hij voor FC Vlotbrug en VV Nieuwenhoorn. Frank studeerde af aan de Hogeschool Rotterdam en verdiept zich als derdejaars student in manuele therapie. Frank hoopt binnenkort hierin zijn master te behalen. Daarnaast is hij ook nog stagebegeleider, een bezield vakman dus.

Shockwave
Frank en Levi hebben al ruim acht jaar ervaring met shockwave therapie. Met behulp van shockwave kan met name pees-overbelasting behandeld worden. Voorbeelden zijn hielspoor, achillespeesblessures, schouderklachten en een tennisarm. Wat verder kenmerkend is voor de praktijk, is de grootte van de oefenruimte: maar liefst 135 vierkante meter staan ter beschikking om allerlei mogelijke oefeningen te doen om zo snel mogelijk weer klachtenvrij, fit en mobiel te zijn. Wanneer je de praktijk belt kun je vaak dezelfde of in ieder geval de eerstvolgende werkdag al terecht met een klacht. Levi en Frank hanteren ruime openingstijden, tot in de avond toe, dus je werksituatie is meestal goed te combineren met een bezoek aan de praktijk.

Eric Waasdorp
37 jaar geleden kwam Eric Waasdorp als pas afgestudeerd fysiotherapeut aan in Hellevoetsluis. Hij startte een praktijk aan de Bever. Omdat hij nog geen contract had met het ziekenfonds ging hij langs bij sportverenigingen om bekendheid te krijgen. Hij startte bij korfbalvereniging 't Capproen en met particuliere patiënten. Nadat Eric een overeenkomst met het ziekenfonds kon afsluiten opende hij zijn praktijk aan de Rijksstraatweg. Samen met Maarten Krebbekx wisselde Eric zijn aanwezigheid in de beide praktijken vanaf 1988 af. Maarten werkt nu nog steeds in de praktijk! Thans werkt het bedrijf samen met alle zorgverzekeraars en staat er een bedrijf dat klinkt als een klok. Met een goede bekendheid bij vele huisartsen en specialisten.

Sociaal betrokken
Het ging Eric aan het hart dat Buurthuis De Kooistee niet de huisvesting had die hij hen graag gunde. Daarom kocht hij enige jaren geleden het pand aan de Haring en verbouwde dat tot de moderne praktijk die het nu is. Mét een mooie ruimte voor het buurthuis er in. Het sociale aspect is kenmerkend voor Eric Waasdorp. De nieuwe eigenaren benadrukken dat dit behouden zal blijven: een grote sociale betrokkenheid bij Hellevoetsluis. Kijk voor meer informatie op https://www.waasdorpfysio.nl of bel 0181-390086. Dit kan zonder verwijzing van de huisarts.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

!

Uit de krant