Zomer of winter; het is altijd druk bij de Serdar Bakkerij en Supermarkt.
Zomer of winter; het is altijd druk bij de Serdar Bakkerij en Supermarkt. Foto: Wil van Balen
Shoppen in Nieuw-Helvoet

Lekker, vers en goed eten haal je bij Serdar Bakkerij, Supermarkt, Slagerij én Afhaal

Algemeen 2.269 keer gelezen

Hellevoetsluis - Serdar Bakkerij en Supermarkt van de broers Sûkru en Hakan aan de Rijksstraatweg is al ruim 16 jaar het vertrouwde adres voor vele Hellevoeters en mensen uit de regio voor hun wekelijkse boodschappen. Je haalt er niet alleen het heerlijkste versgebakken brood en een groot assortiment verse groenten en fruit, ook kun je er terecht voor producten uit vele landen.

"Ik kom graag bij de Turkse supermarkt" vertelt een klant die bezig is met haar boodschappen en haar groenten en fruit verzamelt. "Ik woon hier in de buurt dus ik kan regelmatig even langsgaan om heerlijke verse spullen te halen. En 's avonds gaat mijn man de keuken in om heerlijk voor ons te koken, ideaal!" Ook wordt er bij de vestiging aan de Rijksstraatweg speciaal voor de lekkere trek, lunch of avondmaaltijd een keur aan Turkse pizza's, kapsalon, durum en broodjes direct voor u klaargemaakt. Naast de Bakkerij en Supermarkt is Serdar Slagerij gelegen. "We verkopen alles van lam, rund, kalf tot kip. En alles is vers, mals en smakelijk. We verkopen geen voorverpakt vlees. Het vlees wordt binnen een dag verwerkt dus altijd echt vers", vertelt Sûkru.

Nieuwste vestiging
Vorig jaar mei openden de broers op winkelcentrum de Struytse Hoeck nog een vestiging. "Ook hier verkopen we Turkse specialiteiten, dagelijks vers gebakken brood (dat wordt in de vestiging aan de Rijksstraatweg gebakken), belegde broodjes, heerlijke soorten olijven en meer. Natuurlijk kunt u ook hier terecht voor de Turkse pizza, kapsalon, dürüm of broodje döner." Ideaal om af te halen of om ter plaatse op te eten. "Binnenkort wordt er een echt terras voor de winkel gemaakt. Nu staan er wat stoelen en tafels, dat wordt uitgebreid naar een groter terras waar je gezellig kunt zitten."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant