De Primera Cadeaukaart zal vast goed worden besteed!
De Primera Cadeaukaart zal vast goed worden besteed!

Wensdag dit jaar ook voor de jongeren

Algemeen 311 keer gelezen

Hellevoetsluis - Dit jaar kregen de jongeren van de Voedselbank in het kader van de Wensdag een Primera Cadeaubon.

Deze actie werd mogelijk gemaakt door de sponsor van Stichting Anders Spelen. Zij hebben een flinke bijdrage geleverd waardoor het mogelijk was dit jaar extra uit te pakken. Uit onverwachte hoek kregen zij ook nog eens 10 extra cadeaukaarten van Primera Bakker Struytse Hoeck. Hoe mooi is dat want zonder de hulp van sponsoren was dit allemaal niet gelukt!

De jongeren kregen onder het genot van een lekkere kop chocomelk of wat fris de bonnen uitgereikt. Het was vooral gezellig en voor sommigen was het een beetje vroeg. De bonnen moesten namelijk tussen 10.00 en 11.30 uur worden opgehaald. Toch zijn de reacties leuk en wordt ook deze actie bijzonder gewaardeerd. Op de vraag waar ze de bon aan uit gingen geven, kwamen verschillende antwoorden. De ene besteedt het graag aan een spelletje om te gamen, de ander heeft nog geen idee en weer een ander gaat lekker shoppen.

Het team van de Wensdag is blij met alle steun die zwij dit jaar hebben gekregen. Het is goed om te zien dat er zoveel betrokken particulieren en bedrijven zijn. Zij danken iedereen voor hun steun en staan volgend jaar weer klaar om de zesde editie van de Wensdag te organiseren!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant