Er zijn wandelroutes en fietskaarten te koop, evenals gratis plattegronden en folders over de omgeving
Er zijn wandelroutes en fietskaarten te koop, evenals gratis plattegronden en folders over de omgeving Foto:

Toeristeninformatiepunt Hellevoetsluis het hele jaar door open

Algemeen 365 keer gelezen

Het is momenteel laagseizoen en wat minder toeristen doen Hellevoetsluis aan, maar het Toeristeninformatiepunt blijft vier dagen per week geopend. U kunt aan de Westzanddijk 1a terecht op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 11.00 – 14.00 uur. Een enthousiast team van vrijwilligers bemenst het informatiepunt en voorziet u, desgewenst, van informatie over Hellevoetsluis en Voorne Putten.

Er is een diversiteit aan souvenirs te koop. Er is een collectie van koelkastmagneten, vuurtorens, ansichtkaarten, vingerhoedjes, lepeltjes, etc. Vindt u het leuk om alvast een leuke wandel- of fietsroute voor het voorjaar uit te stippelen? Er zijn voldoende wandelroutes en fietskaarten te koop. Verder zijn er gratis plattegronden en folders over de omgeving af te halen.

Wist u dat er in het hoogseizoen diverse boottochtjes te maken zijn, zoals een retourtje Middelharnis of Tiengemeten? U vermaakt zich een hele voor een zeer schappelijke prijs. Neem de fiets mee!

Heeft u vrienden of familie die u graag iets wilt laten leren over de enorme historie die Hellevoetsluis rijk is? Boek dan een stadsgids, deze is het hele jaar te boeken. Neemt u hiervoor contact op via het nummer 0181-854378.

Graag tot ziens bij het Toeristeninformatiepunt!

Uit de krant