Doe jij ook mee?
Doe jij ook mee? Foto:

Inzamelen voor de kerstboomverbranding

Algemeen 716 keer gelezen

Hellevoetsluis- Na de feestdagen worden de kerstbomen traditiegetrouw weer opgehaald en verzameld voor de kerstboomverbranding. Net als vorig jaar zorgt de gemeente weer voor een leuke actie om kinderen bij de inzameling te betrekken.

De kerstboomverbranding vindt plaats op zaterdag 11 januari 2020 om 19:00 uur op het 'Land van Paling' in de Vesting. Er staan kraampjes met een hapje en een drankje en er wordt voor gezellige muziek gezorgd.
Hoe leuk het misschien is het is in onze gemeente niet toegestaan om zelf kerstbomen te verbranden. De gemeente heeft een actie bedacht om kinderen hierbij te betrekken. Verzamel zoveel mogelijk kerstbomen en maak kans op een speelgoedbon.

Kerstbomen-inzamelplaatsen zijn Nelson Mandelalaan terrein "D. Emmerzael" Sportlaan, parkeerterrein tegenover Eendraght Parkeerterrein achter de supermarkt "Aldi"Forel, parkeerterrein tegenover de MCD en de Molenweg 14 naast basisschool De Hoorn in Oudenhoorn. De te winnen prijzen zijn:Eerste prijs: cadeaubon t.w.v. € 100,00 Tweede prijs: cadeaubon t.w.v. € 75,00 Derde prijs: cadeaubon t.w.v. € 50,00 Vierde t/m 20e prijs: cadeaubonnen t.w.v. € 20,00
Bovendien mag de winnaar van de eerste prijs samen met de wethouder het vreugdevuur aansteken tijdens de kerstboomverbranding. Indien de weersomstandigheden slecht zijn (veel regen of harde wind) dan kan het zijn dat de kerstboomverbranding niet door kan gaan. Mocht dat het geval zijn op 11 januari dan wordt er geen nieuwe datum gekozen voor de kerstboomverbranding.

Uit de krant