De Kledingbank kan het bedrag goed gebruiken.
De Kledingbank kan het bedrag goed gebruiken. Foto: Wil van Balen

Rabobank overhandigt cheque €1000,-

Algemeen 632 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op maandagmiddag 9 december kreeg Kledingbank ZHE een cheque ter waarde van €1000 overhandigd door Philippe van der Velden namens het marktteam Rabobank Voorne-Putten, Rozenburg en Nissewaard.

Hans van Beek coördinator van de Kledingbank nam de cheque in ontvangst. Onlangs kreeg de Kledingbank door de gemeente een subsidie voor de komende twee jaar toegezegd voor de huur van het pand en de energiekosten. "Wij hebben een prachtig pand met goede voorzieningen en dat willen we graag zo houden. Maar er is meer wat bekostigd moet worden", vertelt Hans, "alle giften zijn daarom nog steeds hard nodig. Wij rijden bijvoorbeeld met een leaseauto waarmee we de kleding kunnen ophalen. Daar moet natuurlijk ook voldoende geld voor zijn. Naast financiële sponsoring zijn we afhankelijk van de giften in de vorm van kleding en speelgoed. Het speelgoed dat wij ontvangen verkopen wij voor een klein prijsje in ons Speelgoedhuis wat gevestigd is aan de Rijksstraatweg. Het geld dat daarmee binnenkomt is ter ondersteuning van de Kledingbank."

Van der Velden: "Wij vinden dit als Rabobank erg belangrijk omdat wij als bank maatschappelijk betrokken zijn. Een initiatief zoals de Kledingbank, wat helemaal afhankelijk is van giften en subsidies, is daarom een goed doel om te steunen. Wij vinden het mooi, zeker met de kerstgedachte in ons achterhoofd, om in de decembermaand dit gebaar te kunnen maken zodat het bij de mensen terecht komt die het wat minder goed hebben."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant