Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Stralende gezichtjes tijdens Wensdag voor kinderen Voedselbank

Algemeen 411 keer gelezen

Hellevoetsluis - Wat was het spannend afgelopen woensdag. De kerstcadeautjes voor de kinderen van gezinnen die gebruik maken van de Voedselbank liggen klaar onder de kerstboom en ook de stoel van de kerstman staat al klaar.

Voordat de cadeautjes uitgepakt mogen worden genieten de kinderen van al het lekkers op tafel. Langzaam bouwt de spanning zich verder op in de foyer van theater Twee Hondjes en dan gaan de deuren open. De kinderen gaan allemaal de zaal in en daar staat de kerstman om ze welkom te heten. Na wat grapjes en geklets gaan ze film kijken. En dan is het bijna zo ver. Wethouder van der Velde is aanwezig en heeft de ambtsketen om. Dit maakt veel indruk op de kinderen en natuurlijk ook op de Kerstman. Het lijkt erop dat de ketting speciaal is gepoetst voor deze bijzondere middag.

De spanning is nu echt te snijden en dan leest de wethouder de eerste naam voor. Het eerste cadeautje wordt uitgereikt en dan is daar de onbetaalbare stralende lach. De kinderen mochten eerder zelf een cadeautje kiezen uit het Top1Toys speelgoedboek. Alle pakjes worden uitgereikt en de kinderen genieten van het uitpakken en gaan daarna gelijk spelen met hun nieuwe speelgoed.

De vijfde editie van de Wensdag is weer geslaagd dankzij de hulp van lokale ondernemers, gulle gevers en de vrijwilligers.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant