Hellevoetsluis na zege uit de gevarenzone

Actueel 279 keer gelezen

Hellevoetsluis- Hellevoetsluis heeft zich na een cruciale 3-2 (2-1) overwinning tegen 's-Heer Arendskerke vanuit de degradatiezone naar de negende plaats in de brede middenmoot van tweede klasse E gewerkt.

''We hadden de controle over de hele eerste helft, maar door een ongelukkige eigen goal werd het na een 2-0 voorsprong (doelpunten van Frank de Regt en Gaultier Obiango, DR) in de tweede helft toch weer spannend'', verklaarde trainer Edwin de Koning. De Zeeuwen gingen op jacht naar de gelijkmaker, maar doelman Daniel Ribaric voorkwam met twee knappe reddingen een doorboring. Frank de Regt verschafte zijn ploeg een kwartier voor tijd met de 3-1 weer lucht, maar de bezoekers maakten het twee minuten voor tijd met een voltreffer weer spannend. ''Deze overwinning was hoognodig, ook voor mij van levensbelang, want ik wil mijn tiende jaar als trainer bij Hellevoetsluis wel volmaken.'' Quincy de Lobel en Brian Poelman waren de uitblinkers. Hellevoetsluis speelt zaterdag thuis tegen MZC '11.

Hellevoetsluis: Daniel Ribaric; Armin de Rooij, Vincent Mast, Frenk van Gelderen, Onur Furuncu (59. Öner Sang-A-Jong); Quincy de Lobel, Jeffrey de Koning, Brian Poelman; Gaultier Obiango (79. Rucentney Benito), Wouter Besters (70. Marley Dors), Frank de Regt.