Helius verzuimt overwinning over de streep te trekken

Actueel 547 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handbalsters van Helius zijn in de topper in de ZW-ZH derde klasse tegen Warmunda niet verder gekomen dan een 19-19 (10-7) gelijkspel. Helius deelt met een wedstrijd meer in de benen de eerste plaats met Warmunda.

''We hebben een hele goede eerste helft gespeeld, verdedigend sterk en wij bouwden een marge op van drie punten'', analyseerde coach Frank van Leeuwen de eerste helft in drie lettergrepen. ''We konden de marge van drie ook in de tweede helft lange tijd vasthouden, maar door enkele onoplettendheidjes kwamen zij dichterbij. In de laatste halve minuut hebben we de overwinning eigenlijk weggegeven. Zelfs in de laatste seconde hadden wij nog kans om te winnen, maar de strafworp (Mila Went, DR) werd jammerlijk gemist. De conclusie is dat wij goed en lekker agressief hebben gespeeld, maar het niet konden afmaken. Warmunda is medekoploper, maar wij hadden moeten winnen. De wedstrijd duurde gewoon een halve minuut te lang.''

Helius: Eva van Leeuwen; Danielle van der Meijden-Spoor (2 keer), Mila Went, Kimberly Tournier (1 keer), Lotte Nap (2 keer), Petra Brink (6 keer), Esther Brink (1 keer), Esmée Louwerens (2 keer), Quinty Roskam (5 keer).