OHVV zonder glans langs Herkingen '55

Actueel 495 keer gelezen

Oudenhoorn - OHVV heeft de wedstrijd tegen Herkingen '55 met 4-2 (2-2) gewonnen. Naaste achtervolger NTVV maakte met 2-1 geen fout tegen SNS.

''We hebben niet best gespeeld, moesten na een vroege achterstand eerst in de achtervolging en verspeelden vervolgens op slag van rust een 2-1 voorsprong waarop we in de tweede helft opnieuw moesten beginnen'', bekritiseerde trainer Mark van Os het matige spel van zijn manschappen, maar was hij blij met de drie punten. ''De doelpunten waren evenwel van grote schoonheid.'' Gavin van Dort trok na goed doorzetten van Shi-Fa Steehouder de plooien in de elfde minuut weer gelijk: 1-1. Arie van Bravenboer hielp de Oudenhoornaars na een crosspass van Dylan van Loosdrecht aan een 2-1 voorsprong. Gavin van Dort op een aangever van Jim Baks en Shi-Fa Steehouder op een pass van Arie Bravenboer bepaalden de eindstand op 4-2. Herkingen '55 eindigde het duel na twee keer een gele kaart enkele minuten voor tijd met tien man. Marcel Smith verving in het doel de geblesseerde Olivier de Man. OHVV speelt zaterdag op Goeree-Overflakkee tegen Melissant. ''We hebben tegen Herkingen tegen onszelf lopen voetballen, dus zal het spel tegen Melissant beter moeten worden.''

OHVV: Marcel Smith; Ferdi de Ronde (80. Kai Benschop), Dylan van Loosdrecht, Aaron van der Steen, Jim Baks; David Keijzerwaard, Casper Bredius (53. Damian Tuinfort), Gavin van Dort; Arie Braveboer, Ramon de la Haye, Shi-Fa Steehouder.