Afbeelding
Archieffoto Theo van Kralingen

Hellevoetsluis is beland in gevarenzone

Actueel 470 keer gelezen

Oostkapelle- Hellevoetsluis is na de 4-0 (2-0) nederlaag tegen topper St.Oostkapelle/Domburg op plaats elf beland in de gevarenzone van de tweede klasse E in Zuid 1.

''Ik ben tevreden over het spel, maar het resultaat is niet goed en daar ben ik met verkeerde keuzes in de opstelling mede verantwoordelijk voor'', stak trainer Edwin de Koning de hand ook in eigen boezem. ''We hebben in de eerste helft zes kansen (o.a. Brian Poelman, de in de basis teruggekeerde Ken Luijendijk en vooral Gaultier Obiango, DR) gehad en Daniel Ribaric heeft niet één redding hoeven te verrichten. Maar door twee persoonlijke fouten kwamen we wel met 2-0 achter.'' Hellevoetsuis, dat het moest stellen zonder Marley Dors, Frenk van Gelderen, Onur Furuncu en Armin de Rooij, probeerde in de tweede helft tegen de achtervolger van koploper Nieuwenhoorn met kansen voor Obiango (foto), Wouter Besters en Serkan Yavuziygitoglu orde op zaken te stellen, maar dankte Daniel Ribaric voor nog meer averij. Waar het uiteindelijk de Hellevoeters niet lukte, daar sloegen de Zeeuwen nog eens twee keer toe: 4-0. ''Zo'n zes spelers speelden op het grasveld op verkeerde schoenen waardoor zij regelmatig uitgleden. Bovendien mis ik het gif met de wil om een wedstrijd te willen winnen.'' Hellevoetsluis zal aanstaande zaterdag op het sportcomplex aan de Brielsestraatweg tegen concurrent 's-Heer Arendskerke uit een ander vaatje moeten tappen om de punten binnen te houden.

Hellevoetsluis: Daniel Ribaric; Rucentney Benito (70. Mathew Weeder), Vincent Mast, Öner Sang-A-Jong (43. Serkan Yavuziygitoglu), Patrick Haze (48. Frank de Regt); Quincy de Lobel, Jeffrey de Koning, Ken Luijendijk; Gaultier Obiango, Wouter Besters, Brian Poelman.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant