Afbeelding
Foto: P

Kerstwens voor een kind streeft €2500 op te halen

Algemeen 467 keer gelezen

Hellevoetsluis - Wensdag verwacht binnenkort alle wensen binnen te hebben zodat de kerstman langs kan komen om alle kinderen van de Voedselbank tijdens een feestelijke middag een cadeautje uit kan reiken.

Dit is de 5e editie van Wensdag die samen met ondernemers, betrokken inwoners van Hellevoetsluis, Top 1 Toys, de Rotary en inzet van de vrijwilligers wordt georganiseerd.

Ook u kunt een steentje bijdragen door een donatie te doen. Op Facebook (Wensdag Voedselbank Hellevoetsluis) is er in aanloop naar de Wensdag een doneeractie. Zo zorgt u ervoor dat één van de ruim 180 kinderen een kerstcadeautje krijgt. De organisatie hoopt 2.500 euro op te halen om een lach te toveren op de gezichten van de kinderen. Doneren kunt u via de website van de voedselbank of u kunt uw gift storten op NL35RABO 01251.88.110 t.n.v. Stichting Voedselbank Hellevoetsluis onder vermelding van wensdag, Heeft u nog vragen of wilt u op een andere manier helpen stuur dan een e-mail naar karendegroot@outlook.com of bel 06 53487245.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant