Foto: Nick den Hartog
Foto: Nick den Hartog Foto: Nick den Hartog

Pieten verbouwen de Struytse Hoeck met De Pietenklus

Algemeen 1.197 keer gelezen

Hellevoetsluis - Wat genoten de kinderen vorige week van alle gekke, doldwaze capriolen van de Pieten van TheaterTuin van Voorne in de minimusical "De PietenKlus".

KlusPiet wordt er ècht zo ontiegelijk moe van hoe Zeurpiet hem de hele tijd maar opjaagt en achter zijn broek aan zit. KlusPiet doet zijn werk toch altijd goed? KlusPiet is toch altijd op tijd klaar? Waarover moet je dan zeuren?? Maar ja, Zeurpiet zou Zeurpiet niet zijn, als er niet altijd wat te zeuren blijft. Net als KlusPiet wil gaan uitrusten van een zware taak, krijgt hij alweer een nieuwe klus te doen. En wat voor een...??? KlusPiet weet gelijk dat deze klus nog helemaal niet zo simpel is, als de andere pieten schijnen te denken. Hij moet er eens goed over nadenken, hoe hij dit nu weer zal gaan aanpakken. Terwijl hij hier ruim de tijd voor neemt, weten de kinderen in het publiek misschien al lang een oplossing.

Op woensdag 27 november wordt de speeltent nog een keer opgezet in de Struytse Hoeck en kunnen de kinderen de voorstelling, die ongeveer een half uur duurt, bezoeken. Entree is gratis.Speeltijden: 13.00/14.15/15.30uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant