Hockeysters HC Voorne denderen door

Actueel 363 keer gelezen

Mijnsheerenland- De hockeysters van HC Voorne hebben na de 6-1 overwinning tegen Tempo '34 ook in Mijnsheerenland met 2-7 (1-2) uitgehaald tegen Hoeksche Waard. De HC heeft zich op plaats negen aangesloten bij de middenmoot in de derde klasse B.

''We hebben bij vlagen heel goed gespeeld en daarin ook gescoord'', doelde coach Jeroen van Duijvenbode (foto) op het tweede kwart waarin er door de Hoeksewaardse defensie nauwelijks een doorkomen was. HC Voorne moest met een 1-0 achterstand eerst wel een vuiltje wegwerken. Anne Kerklaan en Floor van Heukelen (sc) bogen de achterstand in het eerste kwart om in een 1-2 voorsprong. De Hellevoetsen kwamen in de tweede helft op toeren, mede door het schutterswerk van Frederique Faassen, die met een hattrick de voorsprong naar 2-5 tilde. Noëlle Jansen en Merel Geilvoet bepaalden de eindstand op 2-7. ''Jammer van die twee onnodige tegengoals. Het pijpje was in het laatste kwart leeg bij de tegenstander. Al met al ben ik tevreden hoe we de eerste seizoenshelft hebben afgesloten en daarmee na de winterstop op kunnen voort borduren.''

HC Voorne: Birthe Witmer; Sterre Jansen, Emilie Grauss, Suzanne Ravenschlag, Amber Moerland; Jaimy Hoogerwaard, Floor van Heukelen, Anne Kerklaan; Brittney Hoogerwaard, Frederique Faassen, Evi van Gastel. Merel Geilvoet, Liz van den Wollenberg, Daisy Boers, Jonna Mout en Noëlle Jansen kwamen ook in actie.