Afbeelding
Foto's Theo van Kralingen

Gehavend 't Capproen breekt tegen Olympia

Actueel 523 keer gelezen

Hellevoetsluis- 't Capproen heeft in De Morgenstont de derby tegen Olympia met 9-12 (6-4) verloren. De gehavende equipe van Alex Krol zag de formatie uit Spijkenisse in de laatste tien minuten weglopen.

''We begonnen een uur later omdat Lotte Stolk in het tweede team een flinke blessure had opgelopen. Dat hakte er bij de spelers best in, maar eenmaal gerustgesteld zijn we aan de wedstrijd begonnen'', verklaarde de coach van 't Capproen. Het zou een knotsgekke wedstrijd worden, want na een krap kwartier spelen keek de thuisclub, dat het onverwacht moest stellen zonder de geblesseerde Freek Sjouw en de vakantie vierende Mark Kuiper, maar de debuterende Justin de Ruiter goed zag debuteren, tegen een 1-4 achterstand aan. ''Toch lukte het ons om via het geplande strijdplan Olympia onder druk te zetten en de achterstand om te buigen in een 6-4 voorsprong.'' 't Capproen kwam nog op 7-5, maar toen de Olympianen langszij waren gekomen stoomden zij door naar 9-12. ''Er was veel strijd over en weer met Olympia als de verdiende winnaar.'' Tot overmaat van ramp viel de derde heer Nik Stolk uit met een enkelblessure. 't Capproen speelt aanstaande zaterdag om 10.50 uur in De Jager in Giessen tegen SKV.

't Capproen: Dianne Kuiper (4 keer), Sanne Hoogendoorn (1 keer, 20. Sam Jongejan, 45. Sanne Hoogendoorn), Sebastiaan Herrera, Justin de Ruiter (1 keer, 31. Rick van der Velden); Jeroen Hoogendoorn, Nik Stolk (36. Glenn Nieuwpoort), Color van der Perk (2 keer), Brittany de Kruif (1 keer).

Kijk voor meer nieuws op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant