Foto's Theo van Kralingen

Nieuwenhoorn laat zich niet weer verrassen

Actueel 451 keer gelezen

Nieuwenhoorn- Nieuwenhoorn heeft afgelopen zaterdag met een 5-1 (2-1) overwinning tegen hekkensluiter Walcheren de onverwachte thuisnederlaag tegen Bruse Boys van zich afgespeeld. De zwart witten behouden in de tweede klasse E Zuid 1 drie punten voorsprong op achtervolger St.Oostkapelle/Domburg.

''We hebben in de eerste twintig minuten heel goed gespeeld, maar lieten in die fase teveel goede kansen liggen'', stelde trainer Ron van den Berg. Melvin Winterberg opende al na twee minuten via een strafschop de score: 1-0. Dimitri Gomes Almeida verdubbelde de marge halverwege naar 2-0. De Zeeuwen kwamen vijf minuten voor rust door een persoonlijke fout terug tot 2-1. ''We hadden de kansen in de eerste helft moeten afmaken, want nu hebben we Walcheren in de tweede helft tot een kwartier voor tijd onnodig in de wedstrijd gehouden.'' Jeffrey Burger maakte met de 3-1 aan alle onzekerheid een einde. Een eigen goal (4-1) en Melvin Winterberg bepaalden de eindstand op 5-1. De concurrenten van Nieuwenhoorn wonnen allen hun wedstrijd. Nieuwenhoorn speelt aanstaande zaterdag op Zeeuws-Vlaanderen tegen Axel.

Nieuwenhoorn: Christian van Wijngen; Gregory Paula (70. Daniel Dijksman), Mike van de Ruit, Frank Molendijk, Roeland de Bruijne; Danique Wolters (70. Christiaan Dabaghian), Melvin Winterberg, Tim van der Lijn; Dimitri Gomes Almeida, Jeffrey Burger, Brandon Nooitmeer (46. Tom Sleeuwenhoek).