De Vrijgezellige Vrijdagavond Borrel biedt singles op Voorne-Putten vooral veel gezelligheid.
De Vrijgezellige Vrijdagavond Borrel biedt singles op Voorne-Putten vooral veel gezelligheid. Foto: Evelien Holleman

Nieuwe tijden nieuwe kansen bij de Vrijgezellige Vrijdagavond Borrel

Algemeen 1.990 keer gelezen

Hellevoetsluis - "We organiseren nu al meer dan drie jaar de Vrijgezellige Vrijdagavond Borrel", vertelt Koen Harsma van De Waag.

"Inmiddels zijn er zo'n 100 mensen die geregeld naar de Borrel komen. De Borrel is eigenlijk een op zichzelf staand begrip geworden voor vrijgezellen die een gezellige en ontspannen avond willen hebben." "Ja, dat klopt", beaamt gastvrouw Tineke, "de mensen komen vooral voor de gezelligheid. Maar het kan natuurlijk wel...dat je net die ene tegenkomt waar je helemaal hoteldebotel verliefd op wordt. Er zijn dan ook al meerdere relaties ontstaan uit een ontmoeting bij de Borrel en één stel is inmiddels zelfs getrouwd."

Omdat De Waag nu ook als restaurant twee dagen per week, voorlopig op vrijdag en zaterdag, in de avond geopend is wordt de Borrel verplaatst naar een later tijdstip, van 21.30 uur tot middernacht (voorheen van 18.00 tot 22 uur.) "We denken dat we daardoor ook nieuwe mensen zullen trekken. De drempel om naar de Borrel te komen is laag en dat willen we absoluut zo houden", vertelt Koen. Daarom is het zo fijn dat Tineke als gastvrouw de singles begroet dat maakt de drempel net iets lager. "Je kunt eigenlijk het beste alleen komen zeg ik altijd, want dan kan je makkelijker voorgesteld worden aan anderen en heb je sneller contact", zegt Tineke tot slot.

Wil je van te voren meer informatie dan kun je contact opnemen met Tineke 06- 22074384. Of neem een kijkje op de Facebookpagina van de Vrijgezellige Vrijdagavond Borrel. De Borrel wordt iedere eerste vrijdag van de maand gehouden. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant