Op zoek naar een feestelijke outfit dan kun je hier je slag slaan.
Op zoek naar een feestelijke outfit dan kun je hier je slag slaan. Foto: PR

Oh kom er eens kijken …in de Tweede Kans!

Algemeen 642 keer gelezen

Hellevoetsluis - Vanaf woensdag 20 november hangt er in de Tweede Kans weer heel veel mooie feestelijke kleding voor een prikkie. Iedereen die op zoek is naar iets feestelijks kan hier terecht. Ook als je iets nodig hebt voor een schoolfeest, toneelstuk of voor een themaparty ben je bij de Tweede Kans aan het juiste adres.

Misschien is dit ook wel het juiste moment om zelf je kast te doorzoeken naar feestkleding die je toch niet meer draagt en waar een ander veel plezier aan kan beleven. Lever deze dan nog snel in. We willen toch allemaal ons steentje bijdragen aan een duurzame samenleving? Bovendien gaat de opbrengst hiervan naar vele goede doelen, zoals u onlangs hebt kunnen lezen.
Vanwege deze speciale verkoop is de winkel woensdag 20 november geopend van 15.00 tot 19.00 uur. Voor iedere klant ligt er, zolang de voorraad strekt, een presentje klaar.

De Tweede Kans is een initiatief van Evangeliegemeente Agapè en wordt gerund door vrijwilligers. Tweede Kans, Rijksstraatweg 142b (tegenover Briedé). Openingstijden woensdag van 10 tot 16 uur, op vrijdag van 10 tot 15 uur en op zaterdag van 10 tot 14 uur. U kunt hier uw overtollige en het liefst goede kleding inleveren. U kunt de kleding ook deponeren in de kledingcontainer voor de winkel. Tweede Kans is tijdens openingstijden bereikbaar via 06-41202308 en daarbuiten 06-26791949.

I.v.m. de kerstvakantie zijn wij gesloten van 19 december tot en met vrijdag 3 januari. Zaterdag 4 januari gaan de deuren weer open.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant