Afbeelding

Expositie Wesley van Konijnenburg

Algemeen 608 keer gelezen

Hellevoetsluis - Vanaf 16 november tot eind december van dit jaar exposeert Wesley van Konijnenburg bij Moerman Woon Promenade in Hellevoetsluis.

Wesley exposeert hier met enkele hedendaagse expressionistische werken. In plaats van het creëren van een schilderij laat hij ze ontstaan. Ze evolueren tot wat ze uiteindelijk worden.

Behalve expressionistische werken zijn er ook enkele klassieke werken te zien tijdens de tentoonstelling. Wesley haalt zijn inspiratie uit literatuur, vooral uit sprookjesboeken. Dit is te zien in de iets wat surrealistische stijl waarin deze werken zijn gemaakt. Deze werken zijn gemaakt met hoogwaardige kwaliteit olieverf waardoor de kleuren extra tot leven komen. Met veel tijd, geduld en vaardigheid zijn deze werken gemaakt.

Wesley van Konijnenburg maakt veel eigen werken, maar geeft ook workshops. Deze workshops geeft hij op scholen, in verzorgingstehuizen en voor geïnteresseerden. In zijn workshops leert hij cursisten over het gebruik van materialen, kleuren en de verschillende technieken. Ook is hij docent bij kunstgroep Stichting Dogma waar hij al zes jaar leiding geeft aan de kinderkunstklas.

U kunt de expositie bekijken tijdens de openingstijden van Moerman Woon Promenade.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant