[Shoppen in Nieuw-Helvoet] De bijzondere evenementen van De Lichte Wereld | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
Samantha Harteveld van De Lichte Wereld en Cris Vaudo coördinator kunst en cultuur Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta.
Samantha Harteveld van De Lichte Wereld en Cris Vaudo coördinator kunst en cultuur Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. (Foto: Wil van Balen)
Shoppen in Nieuw-Helvoet

De bijzondere evenementen van De Lichte Wereld

  •   298 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het is alweer een jaar geleden dat De BoeddhaBoom haar deuren sloot, en Samantha Harteveld verder ging onder de naam De Lichte Wereld. Niet langer vanuit een winkel, maar met een webshop en de organisatie van evenementen.

Haar hart klopt nog steeds voor het thema inspiratie voor spiritualiteit, dat zie je terug in alles wat ze doet. En dat daar behoefte aan is zie je aan de vele mensen die naar de FeelGoodFairs en andere evenementen komen. Veel daarvan worden gehouden in één van de zalen van het Gezondheidscentrum Nieuw Helvoet, waar Sam en de gebruikers van de zaal van de vroegere BoeddhaBoom hartelijk zijn ontvangen. Maar ook maakt Sam kruisbestuivingen naar andere locaties. Zo staat er binnenkort een bijzondere activiteit op stapel, deze keer in samenwerking met, en bij de bibliotheek BZHD in Hellevoetsluis. Zondagmiddag 24 november staat in het teken van rouw (13.00-17.00 uur).

Van Rouwen naar Koesteren
De naam, Van Rouwen naar Koesteren, is geleend van de gelijknamige workshop van Margreet Verrij. Zij geeft een workshop over het thema, evenals Marian Dekker, met een bijzondere aandacht voor huisdieren. Er is ook een kleine rouwmarkt, waarop je (lokale) mensen ontmoet die je kunnen ondersteunen bij een rouwproces. Deze is open van 13.00-16.00 uur.
De middag sluit om 15.15 uur af met een mediumdemonstratie van Myrthe Bruinzeel, een veelgevraagd en bijzonder medium. Haar demonstraties worden altijd als bijzonder waardevol, troostrijk en warm ervaren.

Je kunt kaartjes voor de workshops of Myrthe alvast reserveren door een mailtje te sturen naar Sam@DeLichteWereld.nl, ook kun je kaartjes kopen bij de bieb, of via de website http://www.DeLichteWereld.nl/event.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>