Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Bewonersavonden bestuurlijke toekomst van gemeente Hellevoetsluis

Actueel 394 keer gelezen

Hellevoetsluis - Momenteel onderzoekt de gemeenteraad de bestuurlijke toekomst van gemeente Hellevoetsluis. De gemeenteraad wil begin 2020 een besluit nemen.

Voor dit proces hoort het gemeentebestuur graag wensen/behoeften en argumenten van inwoners en ondernemers uit Hellevoetsluis. Deze input neemt de raad straks mee in de besluitvorming over de bestuurlijke toekomst.

Onlangs is een eerste stap gezet met een enquête die is gehouden onder de inwoners van Hellevoetsluis. Vervolgens wil het gemeentebestuur ook graag in gesprek gaan met inwoners en ondernemers. Dit gebeurt tijdens twee inwonersavonden op 12 en 14 november 2019.

Eerder was gemeld dat de bijeenkomsten in het gemeentehuis zouden plaatsvinden dat is gewijzigd. U bent welkom op dinsdag 12 november, 19.15 uur bij het Droogdok Jan Blanken, Dokweg 5. Of op donderdag 14 november, 19.15 uur, Sporthal de Eendraght, Sportlaan 2. Inloop is op beide avonden om 19.15 uur. De avond duurt tot 21.30 uur. Wilt u hierbij aanwezig zijn dan kunt u zich tot en met 11 november via  communicatie@hellevoetsluis.nl aanmelden of via het klantcontactcentrum van de gemeente: 14 0181.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant