Zaken doen tijdens het ontbijt.
Zaken doen tijdens het ontbijt. Foto: M. de Haas

Kalimèra Voorne-Putten: netwerken tijdens het ontbijt

Algemeen 861 keer gelezen

Ondernemers willen graag netwerken. Dat blijkt uit het grote aantal netwerkclubs. Sinds kort is daar een nieuwe club bijgekomen: Kalimèra Voorne-Putten.

Kalimèra Voorne-Putten is een laagdrempelige ontbijtclub voor ondernemers op Voorne-Putten. Om de twee weken, op vrijdagochtend van 7.30 tot 9.30 uur, ontmoeten de ondernemers elkaar afwisselend in 't Ganzengors, bij Ome Jannes of het Ondernemershuis.

Ron Smit, één van de initiatiefnemers van deze ontbijtclub, geeft aan dat deze club uitermate geschikt is voor de kleinere ondernemer. De kosten zijn ook laag gehouden. De jaarlijkse bijdrage bedraagt € 600,00 en voor dat bedrag heeft u 26 x per jaar een inhoudelijke netwerkbijeenkomst inclusief ontbijt.

Kalimèra Voorne-Putten werkt op basis van branche exclusiviteit, dus van iedere branche kan slechts één vertegenwoordiger lid worden. 'Zo kun je als ondernemer gebruik maken van het netwerk van anderen om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen en lokaal zaken doen. We kunnen elkaar de bal toespelen.' Er zijn ook regelmatig interessante sprekers die onderwerpen bespreken die een brede doelgroep aangaan. Zo komt op 8 november Jan Dirk Stouten naar Ome Jannes op de Malledijk in Spijkenisse om het belang van netwerkclubs uit te leggen. Kom gerust vrijblijvend kijken. U hoeft u enkel aan te melden en uw ontbijt te betalen. Aanmelden kan via info@kalimera-vp.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant