Van der Hoek Makelaars winnaar FD Gazellen 2019 | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
Het enthousiaste team van van der Hoek Makelaars!
Het enthousiaste team van van der Hoek Makelaars! (Foto: )

Van der Hoek Makelaars winnaar FD Gazellen 2019

  •   168 keer gelezen

Oostvoorne - Ook dit jaar is Van der Hoek Makelaars vooraan geëindigd in de race van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daarmee andermaal winnaar van de FD Gazellen Award 2019. Dit maakte het Financieele Dagblad bekend.

"We zijn met ons hele team heel trots dat we deze prestigieuze prijs voor het tweede opeenvolgende jaar weer mogen winnen", aldus Alexander van der Hoek.

FD Gazellen Awards
Sinds 2003 worden de FD Gazellen Awards uitgereikt door het Financiële Dagblad aan de snelst groeiende ondernemingen door heel het land. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je als bedrijf sneller gaan dan alle andere: niet alleen in een onafgebroken omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar, maar ook op financiële gezondheid én innovatief ondernemerschap.

Sebastiaan van der Velden: "Het is mooi om weer bevestigd te zien dat de nieuwe koers, die we sinds 2016 in gang hebben gezet, zijn vruchten afwerpt. In de ons toch zo traditionele bedrijfstak, zijn de vele innovaties die wij hebben doorgevoerd van absolute meerwaarde geweest om deze snelle groeit te realiseren. En dat blijft dus gelukkig niet onopgemerkt. Onze actieve, betrokken en persoonlijke aanpak werkt!"
Alexander van der Hoek vertelt verder: "Het is erg mooi om alweer door een instituut als Het Financieele Dagblad erkend te worden als groeiend bedrijf. Maar die groei is voor ons niets waard als de kwaliteit van onze vele diensten niet mee groeit.
Of we nu als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar optreden, of als NVM Nieuwbouwspecialist: de opdrachtgever moet op ons kunnen rekenen. En dat blijkt iedere keer weer zo te zijn: er zijn nog maar weinig woningen op Voorne-Putten, waar één van onze jonge, gedreven teamleden in al die jaren nooit binnen is geweest.

Groeien lukt je dan ook nooit alleen, dat doe je met elkaar, als team. Zo kom je tot een fit en ook financieel gezond bedrijf."
Op donderdag 14 november vindt de feestelijke uitreiking plaats in de Philharmonie in Haarlem. Hier worden dan tevens de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen bekend gemaakt.

Over Van der Hoek Makelaars
Van der Hoek Makelaardij is opgericht in 1960. Directeur Alexander van der Hoek is alweer de derde generatie van deze makelaarsfamilie. In 2016 is Sebastiaan van der Velden als partner toegetreden. Hun makelaars zijn ervaren, actief, enthousiast en slagvaardig. De medewerkers hebben dagelijks contact met veel potentiële kopers uit de verschillende regio's om vraag en aanbod voortdurend up-to-date te houden. www.vanderhoekmakelaars.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>