Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Wegwerkzaamheden Rijksstraatweg in Nieuwenhoorn

Actueel 2.078 keer gelezen

Hellevoetsluis - In november en december wordt de Rijksstraatweg in Nieuwenhoorn tussen de Provincialeweg en de Parallelweg afgesloten voor al het verkeer in verband met wegwerkzaamheden. 

Vanaf 4 november tot en met 30 november vindt fase 1a plaats. In deze fase worden de bestaande wegversmallingen verwijderd en worden op andere plaatsen nieuwe versmallingen aangebracht. Ter hoogte van de kruisingen met de Noorddijk, Gootseweg/Dorpsstraat/Steenhoekstraat en de Smithilseweg worden de kruisingen geschikt gemaakt voor een 30 km/u zone.  Nieuwenhoorn is tijdens deze fase bereikbaar via de Stoofweg en de Dorpsweg. 

Vanaf 25 november tot en met  21 december vindt de volgende fase plaats. In fase 1b wordt de kruising Rijksstraatweg/Parallelweg gereconstrueerd en wordt de kruising met de Stoofweg opnieuw ingericht.  Tijdens deze fase blijft Nieuwenhoorn bereikbaar via de Parallelweg/Rijksstraatweg. De kruising ter plaatse van de Stoofweg en Provincialeweg wordt afgesloten.

De begraafplaats blijft en ook de milieustraat blijven bereikbaar tijdens de wegwerkzaamheden. Het busvervoer wordt omgeleid over de Parallelweg en de Nelson Mandelalaan. De bushaltes Nieuwenhoorn, Stoofweg en Nieuwenhoorn Dorp komen tijdelijk te vervallen. Ter plaatse van de Rijksstraatweg/Parallelweg wordt een tijdelijke bushalte gerealiseerd.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant