Het zou mooi zijn als de laatste wens van Nick, het opknappen van zijn oude Mini, alsnog gerealiseerd kan worden
Het zou mooi zijn als de laatste wens van Nick, het opknappen van zijn oude Mini, alsnog gerealiseerd kan worden

Oude Mini van overleden Nick Jollie zoekt hulp!

Algemeen 2.477 keer gelezen

Hellevoetsluis - De grote liefhebberij van Nick Jollie was auto's. Dat is ook goed te zien op zijn facebookpagina. De facebookpagina van Nick staat namelijk vol met getunede auto's, maar ook met 'opknappertjes'. Helaas is Nick op 10 september overleden en nu staat de Mini die hij onder handen had slechts gedeeltelijk gerestaureerd geparkeerd.

De vrienden van Nick willen graag zijn laatste wens vervullen: het opknappen van zijn oude Mini. Daarom zijn ze een doneeractie gestart op GoFundMe. Anne Godron, organisator van de crowdfunding, vertelt: "Nick is aan de Mini begonnen en hij was al een heel eind, maar er moet nog een heleboel gedaan worden. Dit willen wij als laatste eerbetoon voor hem doen. We hebben het dan onder andere over spuitwerk, ramen plaatsen en velgen opknappen. We zullen de meeste dingen met de vriendengroep gaan doen, maar hulp is altijd welkom."

Gift
Wilt u Anne en de groep vrienden van Nick Jollie helpen met een gift? Ga dan naar https://www.gofundme.com/f/opknappen-van-ons-geliefde-mini

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant