Foto: Jan Willem van den Berg
Foto: Jan Willem van den Berg Foto: Jan Willem van den Berg

Rock in de Kerk aan de Ring!

Algemeen 428 keer gelezen

Hellevoetsluis - De band Rock in de Kerk bracht afgelopen zondag 27 oktober met Engelstalige hits een onvervalste rock sfeer in de Kerk aan de Ring. Maar kan dat wel rock in de kerk? Ja dus, heel goed!

Rock in de kerk past zich naadloos aan de omgeving aan en zorgt met subtiel spel voor een ultieme beleving van rockmuziek in een prachtige omgeving met een sublieme akoestiek. Want hoewel rockmuziek vaak gepaard gaat met een hoop kabaal, moet het vooral muzikaal blijven klinken en daarin slaagde Rock in de Kerk heel goed. Van ingehouden ballads tot het echte rock spektakel; Rock in de Kerk beheerst het allemaal.

Niels van der Gulik covert samen met zijn band de hits van onder andere The Doors (Riders on the storm), Led Zeppelin (Stairway to Heaven). J.J. Cale (Cocaïne) en vele anderen. Kortom 2 uur volop genieten van prachtige muziek. Dit initiatief van Rock in de Kerk is het eerste experiment van Kerk aan de Ring die naast de meer klassiek georiënteerde muziek ook andere muziekstijlen in de kerk wil brengen. Zo wordt er op 15 november door Ynke and friends rond het thema ' Kunst voor en door Ynke and Friends', een keur aan muzikale kunstvormen verzorgd van klassiek tot Folkpop. En op 30 november treedt The land of Song op, een trio dat naast Ierse muziek ook eigen arrangementen van bestaande popsongs brengt. Er is dus vaak wat te beleven in de Kerk aan de Ring en om te voorkomen dat u weer wat mist, kunt u hen het beste blijven volgen op hun facebook pagina of website, www.Kerkaandering.nl

Fotografie: Jan Willem van den Berg

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant