Afbeelding

Jump '80 wacht topper tegen Argon

Actueel 348 keer gelezen

Hellevoetsluis- De basketballers van Jump '80 hebben de wedstrijd tegen laagvlieger Divine met een 57-30 (10-8, 15-9 (25-17), 22-8, 10-5) overwinning afgesloten. De Hellevoeters wachten aanstaande zaterdag de krachtproef in Mijdrecht tegen SV Argon.

''Ik heb pijn in de ogen gekregen'', verklaarde coach Ronald de Rijke de matige vertoning van zijn manschappen. ''Ik wil niet zeggen dat het onderschatting was, want de warming-up bij de mannen was goed. Er werd best hard gewerkt, maar qua spelletje haalde dit het niet zoals tegen Klipperstars. Als je de intensiteit kan opbrengen kan je van iedereen winnen, maar is het vijftien procent minder, dan kan je in deze zware competitie ook zomaar verliezen. Aan de andere kant voelt het ook wel lekker als je een mindere pot wint. Dat is ook kwaliteit. We spelen zaterdag tegen Argon, een topper in de tweede klasse. Ik hoef het team voor deze wedstrijd niet te motiveren, dat gaat vanzelf.'' Jump '80 heeft in de tweede klasse B een voorsprong van 2 punten op CBV Binnenland, 4 op BV Juventus en 6 punten op SV Argon dat twee wedstrijden minder heeft gespeeld. De wedstrijd in de Eendracht in Mijdrecht begint om 21.00 uur.
Jump '80: Nick Julian de Kok (6 pnt.), Demian Dortmundt, Kevin de Kok (6 pnt.), Stefan de Rijke (5 pnt.), Marc de Romph (7 pnt.), Olaf Schreiber, Jaimie van der Klei (7 pnt.), Yorick van der Klei (9 pnt.), Pieter den Braber (11 pnt.), Kilian Wijers (6 pnt.).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant