Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Gezellig Kerstdorp in Careyn Grootenhoek

Algemeen 998 keer gelezen

Hellevoetsluis - Bij Careyn Grootenhoek is de Kerst al vroeg begonnen: in de recreatiezaal heeft een enthousiaste vrijwilliger jl. woensdag de laatste hand gelegd aan een prachtig Kerstdorp.

Wij spraken de man – die verder graag anoniem blijft – nadat hij de laatste hand had gelegd aan het dorp. Hij vertelt: "Ik ben ruim 2,5 dag bezig geweest met de bouw van dit dorp. Dat valt nog mee, want ik heb voor een nog groter dorp materialen in mijn bezit. Dan praat je over een oppervlakte van 6,5 bij 2 meter. Dat is 9 dagen werk." Er is veel te zien in het dorp. Een witte ski-helling, bewegende schaatsers, een molen, een vliegende luchtballon, vuurwerk, teveel om op te noemen.

Zoekplaatje
De bouwer heeft twee verrassingen in het dorp geplaatst. Iemand die zittend onder een boom zijn grote boodschap doet en verderop iemand die een kleine boodschap doet. Ga eens een kopje of thee drinken in de recreatiezaal van Careyn Grootenhoek en zoek deze twee grapjes op.

Dank
De bewoners van Careyn Grootenhoek hebben veel belangstelling voor het Kerstdorp, het is ook leuk om steeds andere details te zien in een winters Kerstlandschap. En voor de mensen die het te vroeg vinden voor de Kerst: Sinterklaas komt straks ook in het dorp!

Foto: Wil van Balen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant