’t Capproen verrast zichzelf met overwinning tegen Thor

Actueel 320 keer gelezen

Hellevoetsluis- 't Capproen heeft zichzelf afgelopen zaterdag een goede dienst bewezen door op het eigen sportpark aan de Martin Luther Kinglaan het hoger aangeslagen Thor met een 16-10 (12-5) nederlaag naar Harmelen terug te sturen.

''Het team heeft het tegen één van de bovenste ploegen goed gedaan'', complimenteerde Peter Hartensveld, de vervangend coach van de afwezige Alex Krol, zijn manschappen. ''We hebben in de eerste helft de basis gelegd voor de overwinning, stonden al na twintig minuten spelen met 9-3 voor. Daarna hebben we door goed verdedigen de voorsprong vastgehouden en de wedstrijd scoringsgericht goed uitgespeeld. De opdracht voor de tweede helft was de kansen pakken na lange aanvallen. Daarmee hebben we dit resultaat met door keihard werken afgedwongen.'' Dianne Kuiper eiste met zeven treffers, onder welke diverse afstandsschoten, een hoofdrol voor zich op. Sebastiaan Herrera liet zich in de tweede helft moegestreden vervangen door Jeroen Hoogendoorn. A-juniore Sam Jongejan maakte haar debuut in de hoofdmacht. 't Capproen, dat zaterdag thuis speelt tegen Eureka, bezet de gedeelde vijfde plaats in de vierde klasse G.

't Capproen: Dianne Kuiper (7 keer), Simone Stolk (50. Sam Jongejan), Freek Sjouw (2 keer), Sebastiaan Herrera (45. Jeroen Hoogendoorn); Niek Stolk (3 keer), Mark Kuiper (2 keer), Color van der Perk, Brittany de Kruif (2 keer).