Met deze winkelacties probeert de Voedselbank een gevarieerd levensmiddelenpakket samen te stellen.
Met deze winkelacties probeert de Voedselbank een gevarieerd levensmiddelenpakket samen te stellen.

Boodschappen doen voor de Voedselbank Hellevoetsluis

Actueel 825 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op vrijdag 18 oktober houdt de Voedselbank Hellevoetsluis een inzamelingsactie van levensmiddelen bij Albert Heijn Evertsenplein en Albert Heijn Struytse Hoek.

Maandelijks wordt er steeds in andere winkels een actie gehouden. Op die manier worden er voldoende levensmiddelen verzameld om een redelijk voedselpakket samen te stellen. Er kunnen zich omstandigheden voordoen dat mensen in financieel zwaar weer terecht komen en niet voldoende middelen hebben voor een menswaardig bestaan. De voedselbank kan in een dergelijke situatie uitkomst bieden door verstrekking van een voedselpakket waardoor het leven wellicht iets draaglijker wordt gemaakt. Om in aanmerking te komen voor een voedselpakket vindt vooraf een screening plaats van de inkomsten en uitgaven.

U kunt uw steentje bijdragen door één of meerdere boodschappen te kopen en aan de voedselbank te doneren. Vrijwilligers zijn aanwezig in genoemde supermarkten en delen een boodschappenbriefje uit. Na afrekening bij de kassa neemt de vrijwilligers de producten graag in ontvangst. Wilt u ook eens meehelpen als vrijwilliger bij een winkelactie? Bij uw inzet gedurende slechts twee uurtjes in de supermarkt kunt u heel veel voor uw medemens betekenen die in minder gunstige omstandigheden verkeert. Meer informatie via hellevoetsluis.voedselbankennederland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant