FC Vlotbrug behaalt eerste overwinning

Actueel 314 keer gelezen

Hellevoetsluis- FC Vlotbrug heeft na drie nederlagen op rij met een fraaie 4-2 (3-1) overwinning tegen DVO '32 de eerste overwinning te pakken. De promovendus heeft daarmee de laatste plaats in de derde klasse D verlaten.

''Het was voor het neutrale publiek een leuke wedstrijd waarin wij het eerste halfuur domineerden en verdiend voor kwamen met 3-0'', stelde trainer Richard Koutstaal. We zaten een beetje op rozen. Het was jammer dat DVO vlak voor rust tegen scoorde. Toen DVO na een uur spelen op 3-2 kwam, werd het tot drie minuten voor tijd billen knijpen tot het moment dat Mo (Baydar, DR) het verlossende schot loste. Ik vond DVO tot nog toe de beste ploeg hebben. Iedereen heeft er keihard voor gewerkt, we zijn in onze taak blijven voetballen met als doel de drie punten over de streep trekken en dat is eindelijk gelukt. We hebben een zwaar programma, alle spelers weten dat, maar met deze overwinning zag je de koppies omhoog schieten'', aldus sprak Richard Koutstaal zijn trots uit. Jordy Braber met een afstandsschot en twee keer Clint van de Veerdonk bezorgden hun ploeg een 3-0 voorsprong. DVO moest vanwege een rode kaart de laatste tien minuten met tien man verder. FC Vlotbrug speelt aanstaande zaterdag in Hoogvliet tegen RHS.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Bart Bergwerf, Mitchel de Zeeuw, Bram Scheringa, Mo Baydar; Siméon Seghers; Sjors Allersma (78. Thomas Melching), Jordy Braber, Danny Browne; Clint van de Veerdonk (82. Shenomar Pers), Rick Elderink (70. Oussama Nahr).