'We blijven gewoon op ons vertrouwde stekkie.'
'We blijven gewoon op ons vertrouwde stekkie.' Foto: Wil van Balen
Shoppen in Nieuw-Helvoet

Gunter Creatief voor de echte creatieve knutselaar

Actueel 2.520 keer gelezen

Gunter Creatief is en blijft de leukste winkel in Hellevoetsluis voor de hobbyist. "We waren enige tijd op zoek naar een ander pand omdat we onze activiteiten voor de webshop steeds verder uitbreiden. Maar na lang wikken en wegen hebben Trijnie en ik toch besloten om aan de Rijksstraatweg te blijven", vertelt Paul Gunter.

Dat is dus goed nieuws voor alle trouwe klanten. "We gaan niet stoppen en gaan ook niet naar een kleiner pand, maar blijven hier op ons vertrouwde stekkie."

"We merken dat onze klanten trouw blijven doordat onze prijzen zo scherp zijn", gaat hij verder "daarbij hebben we natuurlijk een ontzettend groot aanbod van leuke spulletjes om kaarten te maken, te haken, te breien, patronen en garen om te naaien, alles om te tekenen, sieraden te maken en nog veel meer voor creatieve hobbyisten. Heb je nog tips nodig voor de komende herfstvakantie met je kinderen? Ga lekker stippen, creatief aan de slag met stenen en acrylverf. Liever kaarten maken? Er zijn nieuwe knipvellen van World of Craft in het assortiment opgenomen. Mooie nostalgische knipvellen om prachtig kerstkaarten mee te maken. Warme sjaal breien? Dikke naalden en heerlijke wol in diverse kleuren liggen weer in de schappen.

Gunter Creatief is natuurlijk niet alleen een hobbywinkel; je kunt er ook terecht voor de aanschaf of reparatie van een naaimachine of lockmachine van verschillende merken in diverse prijsklassen.

Je kunt bij Gunter Creatief via http://www.guntercreatief.nl  bestellen  maar je bent ook van harte welkom in de gezellige winkel van Trijnie en Paul!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant