Samen sporten verbindt mensen met elkaar.
Samen sporten verbindt mensen met elkaar.

Buurtbootcamp zet op 19 oktober wijk in beweging

Actueel 486 keer gelezen

Hellevoetsluis - Met een buurtbootcamp zetten verschillende teams de Bloemen en Plantenbuurt in beweging. Het wordt een culturele uitwisseling tussen buurtgenoten in de breedste zin van het woord. Het plan voor de buurtbootcamp werd ingediend door Ummuhan Ozogul met als doel de buurt rondom het Multicultureel centrum (MCC) in beweging te krijgen.

De teams met maximaal 10 personen zijn samengesteld uit diverse afkomst; iedereen tussen 6 en 80 jaar oud moet een deel mee kunnen doen of eventuele beperking. Sociale cohesie in de wijk versterken. De groepen die deelnemen aan de bootcamp trekken door de wijk; MCC, Ons Midden, Voetbalkooi. Op de verschillende locaties stellen diverse groepen het programma samen.

Doel van de buurtbootcamp is buurtbewoners met elkaar in contact laten komen door middel van sport en spel en wordt georganiseerd door teamsport PUSH, Turkse Jongeren, Boca sport in samenwerking met Buurtkamer "Ons Midden'. De dag wordt met een gezamenlijke maaltijd bij de Turkse vereniging (MCC). In de wijk liggen op diverse plaatsen waaronder Buurtkamer "Ons Midden" aanmeldformulieren. Je mag je groep zelf samenstellen en aanmelden, mits deze voldoet aan de eisen. Je mag je ook met een maatje aanmelden of op de dag zelf.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant