Archieffoto: Wil van Balen

Nieuwenhoorn ontbeert tegenstand van 's-Heer Arendskerke

Actueel 445 keer gelezen

Nieuwenhoorn- Nieuwenhoorn heeft de derde wedstrijd in de tweede klasse E met liefst 0-6 (0-4) gewonnen van 's-Heer Arendskerke. De Zeeuwen konden tegen het oppermachtige Nieuwenhoorn nauwelijks potten breken. Nieuwenhoorn is na het verlies van Bruse Boys de trotse koploper.

''Als we ons wat meer hadden ingespannen, zouden we in de dubbele cijfers zijn gekomen'', gaf trainer Ron van den Berg het klassenverschil met 's-Heer Arendskerke aan. Nieuwenhoorn stond na krap twintig minuten spelen door treffers van Dimitri Gomes Almeida (uit een voorzet van Brandon Nooitmeer), Gregory Paul (voorzet Dimitri Gomes Almeida) en Melvin Winterberg al met 0-3 voor. Melvin Winterberg bepaalde uit een strafschop de ruststand op 0-4. Topscorer Dimitri Gomes Almeida scoorde vlak na rust de vijfde treffer en Melvin Winterberg bepaalde met zijn derde treffer de eindstand op 0-6. ''Ik heb voor de wedstrijd gezegd goed te beginnen om de tegenstander te knakken, niet het gevoel geven dat er iets is te halen valt. We hoefden vervolgens niet tot het uiterste te gaan. Tot nu toe stel ik dat wij een heel sterke ploeg hebben voor de tweede klasse.'' Nieuwenhoorn demoraliseerde eerder in de week het zelfvertrouwen van het kwakkelende Spijkenisse door in de oefenwedstrijd met 5-3 te zegevieren over de hoofdklasser. Nieuwenhoorn speelt zaterdag de topper aan de Rijksstraatweg tegen Serooskerke.

Nieuwenhoorn: Christian van Wijngen; Merijn Wolters, Mike van de Ruit, Frank Molendijk (60. Tim van der Lijn), Roeland de Bruijne; Danique Wolters, Melvin Winterberg, Gregory Paul; Brandon Nooitmeer (60. Christiaan Dabaghian), Dimitri Gomes Almeida, Jeffrey Burger (60. Jeffrey van Veen).