U kunt onder andere terecht voor financiële en administratieve vragen.
U kunt onder andere terecht voor financiële en administratieve vragen. Foto: PR

Raad en daad SBO Hellevoetsluis

Actueel 1.024 keer gelezen

SBO biedt met 'Raad en Daad' een juridisch spreekuur.

Helaas heeft iedereen wel eens juridisch advies nodig. Geld om de kinderen te helpen middels een legaat, echtscheiding of gewoon een burenruzie. Oriënteren bij een advocaten kantoor is duur en niet effectief zoals vroeger. Het juridisch loket op het internet is voor een digibeet nauwelijks te bereiken en fysieke punten, zoals de raadslieden op het Woordbouwerplein 1 zijn alleen geopend op afspraak.

Spreekuren
Om de bereikbaarheid te vergroten is een service door SBO uitgerold. Dit heeft de werktitel Raad en Daad. Ze hebben 2 spreekuren.Voor iedereen toegankelijk! Één spreekuur is in het Cultuurhuis " Nieuwe Veste" Opzoomerlaan 106,3221 AP Hellevoetsluis, op dinsdag van 10.00 -11.00 uur. En op vrijdag van 10.00 – 11.00 uur in buurtcentrum "Ons Midden" Bremstraat 3, 3222 XA Hellevoetsluis.

Geen schuldafhandeling
Mensen kunnen hier terecht met allerlei vragen en problemen qua financiën of administratie. Zij doen geen schulden en handelen preventief. Voor schulden dient men contact op te nemen met de schuldhulpverlening van de gemeente Hellevoetsluis. Meer info? Op kantoordagen tussen 9:00-13:00 Tel: 0181- 322 273 of e-mail raadendaad@sbohellevoetsluis.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant