Afbeelding
Foto: PR

Vogelnestschommel voor zorgboerderij Aurelia

Actueel 756 keer gelezen

Hellevoetsluis - Tijdens gepland groot onderhoud op een van de fabrieken van ExxonMobil worden medewerkers extra gewezen op hun eigen en elkaars veiligheid tijdens de werkzaamheden. Per veilig gewerkte week wordt er dan een bedrag in de 'goede doelen'- pot gestopt. Het leverde dit keer 3000 euro op.

Liefdadigheidsclub Kiwanis Brielle mocht het bedrag gebruiken om voor woonboerderij Aurelia in Oudenhoorn een vogelnestschommel aan te schaffen. Woonboerderij Aurelia biedt 24/7 zorg aan personen met een verstandelijke beperking in een huiselijke sfeer. Rond de knusse, gezellige woning is een grote tuin waar bewoners en bezoekers van de dagbesteding graag gebruik van maken. Eigenaren Ronald en Lenie van der Hidde zijn erg blij met de schommel. Lenie: "Dit was al jarenlang zo'n grote wens van de kinderen. Eindelijk staat hij er nu!"

Voorzitter Ian Ramsey van Kiwanisclub Brielle is dan ook zeer dankbaar. "Kiwanis club Brielle organiseert vaak (kleine) evenementen om geld op te halen voor het goede doel. Maar deze keer deden de medewerkers van ExxonMobil en firma's al het werk door veilig te werken en zo het goede doel te steunen. Geweldig!"

De vogelnestschommel werd afgelopen week geplaatst in de grote tuin van zorgboerderij Aurelia, waar de bewoners hopelijk vele uren kunnen schommelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant