Afbeelding
Ingezonden mededeling

Nieuw in Hellevoetsluis: Studio Sparenburg

Actueel 2.103 keer gelezen

Hellevoetsluis - Studio Sparenburg is een speciaalzaak op het gebied van slaapcomfort en kasten op maat. Sinds midden dit jaar zijn ze gevestigd aan de gezellige Dorpsstraat in Hellevoetsluis.

Eigenaren Fred & Corien Sparenburg nemen, in hun warme en gezellige showroom/winkel, nog ouderwets de tijd om klanten te helpen. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie krijgt u vakkundig advies. Van bezorgen tot montage, ze hebben alles in eigen hand en kunnen hun klanten daarom de beste service bieden.

Studio Sparenburg biedt klanten een totaalconcept waar ultiem slaapcomfort centraal staat. Van bedden en matrassen met hoogwaardige kwaliteit inclusief bijpassend textiel en accessoires tot kasten op maat voor elke ruimte in huis. Of het nu gaat om een matras op maat voor bijvoorbeeld boot, caravan of camper. Prachtig bed- en badtextiel. Een kledingkast die precies past tussen die twee muren. Kleine meubelen, unieke accessoires of cadeauartikelen. Ze verkopen het allemaal! Fred en Corien lopen nog een stapje extra voor klanten en bieden de mogelijkheid om ook buiten openingstijden op afspraak langs te komen.

Openingstijden:
Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur Dinsdag t/m vrijdag op afspraak in de avonduren.
Zondag & Maandag: gesloten

Studio Sparenburg
Dorpsstraat 9
3223 BG Hellevoetsluis
info@studio-sparenburg.nl
http://www.studio-sparenburg.nl 
T: 0181-786632 http://www.facebook.com/studiosparenburg

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant