Afbeelding
Foto: pixabay

Voedselproject Buurtkamer Ons Midden

Actueel 525 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het is toch zonde hoeveel voedsel er tegenwoordig onnodig wordt weggegooid. Vanuit de Buurtkamer willen wij een steentje bijdragen om deze verspilling te verminderen en tegelijkertijd mensen met een wat kleinere portemonnee te helpen aan goedkope groenten en brood.

Een enthousiaste vrijwilliger haalt elke maandag bij de kassen doorgedraaide biologische groenten op (voornamelijk komkommer, courgette en paprika). Dit zijn verse producten met soms een plekje er op of een wat andere vorm. Ook haalt hij brood op. Hoeveel en welke producten is van te voren niet niet bekend en kan dus per week wat verschillen.

Iedereen die wil kan op maandag (tot aan de kerstvakantie) tussen 12:30 – 14:30 uur in de Buurtkamer (Bremstraat 3) de producten voor weinig geld komen kopen. Een zak met ongeveer 9 stuks groenten kost € 1,-. Een brood of zak broodjes kost € 0,50. Neem zelf even een tas mee (is beter voor het milieu). Bent u een tas vergeten, dan betaalt u € 0,10 cent voor een tasje. Met gepast geld betalen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant