Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

't Capproen niet opgewassen tegen Fluks

Actueel 744 keer gelezen

Hellevoetsluis- 't Capproen heeft de topper tegen Fluks niet in een overwinning kunnen omzetten. De Hellevoetse korfbalequipe verloor met 4-13 (1-5) van de club uit Noordwijk.

''Fluks was gewoon op alle fronten beter'', erkende coach Alex Krul de afstraffing tegen de club uit Noordwijk. ''Toch wil ik mijn ploeg niets verwijten, want zij hebben met het snot voor de ogen gevochten. Deze nederlaag is ook voor mij een leer, want het is voor mij denken om het anders te doen. Fluks was sterk in het voorverdedigen. Het puntje bij ons is de afwerking. Wij hebben ook kansen gehad en met een beetje meer accuratesse hadden we in de uitslag wat dichterbij kunnen eindigen. Een uitslag van 10-13 was te behappen geweest. Verdedigend hadden we het redelijk dicht. We kwamen in de tweede helft pas los, scoorden toen redelijk mee.'' Brittany de Kruif ontbrak bij 't Capproen. A-junior Jente Dersjant maakte zijn debuut in het team van Krul. 't Capproen wacht zaterdag in Kockengen de zware klus tegen de ongeslagen koploper ESDO.

't Capproen: Dianne Kuiper (3 keer), Simone Stolk (50. Sanne Hoogendoorn), Freek Sjouw, Jordy Nijssen (15. Sebastiaan Herrera); Mark Kuiper (31. Jeroen Hoogendoorn, Niek Stolk (1 keer), Sanne Hoogendoorn (40. Jente Dersjant), Color van der Perk.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant