Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

FC Vlotbrug teleurstellend tegen Flakkee

Algemeen 496 keer gelezen

Hellevoetsluis - FC Vlotbrug heeft in de tweede wedstrijd om de districtsbeker een teleurstellend 3-3 (0-2) gelijkspel behaald tegen Flakkee.

''We hebben in de eerste helft teveel balverlies geleden en duels verloren'', gaf trainer Richard Koutstaal de ongepaste onderschatting van zijn spelers aan. ''We hebben het in de tweede helft redelijk recht kunnen zetten, maar verzuimden na de 2-2 door te stoten, liepen bij 2-3 wederom achter de feiten aan. Al met al hadden we dik moeten winnen, maar als je de kansen niet maakt, dan ga je tegen jezelf lopen voetballen. Daar tegenover staat dan ook weer de veerkracht om bij 0-2 terug te komen. Het is zaak om zaterdag in Middelharnis te winnen van De Jonge Spartaan. Gijs Vermeer op een aangever van Danny Browne en Mitchel de Zeeuw via een kopbal brachten FC Vlotbrug langszij: 2-2. Wederom Mitchel de Zeeuw voorkwam met een enorme pegel een debacle voor de club uit Hellevoetsluis-Oost: 3-3.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Lars Stuifzand, Mitchel de Zeeuw, Wesley Abbo (60. Noël Bravenboer), Muhammed Baydar; Siméon Seghers; Jordi van der Kooij (46. Danny Browne), Oussama Nahri, Sjors Allersma (46. Gijs Vermeer); Rich Elderink, Jordy Braber.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant