Afbeelding
Ingezonden mededeling

Apotheek den Bonsen Hoek, Apotheek Helius Medisch Centrum, Apotheek De Struytse Hoeck en de Zorg Inn lopen voor KiKa

Actueel 1.514 keer gelezen

Afgelopen zondag 1 september werd voor de eerste keer de Vestingloop gehouden in Hellevoetsluis. In eerste instantie leek het ons een leuk idee om met een klein team van de apotheken de Struytse Hoeck, den Bonsen Hoek en Helius MC mee te doen.

Het idee ontstond met de gedachte om als apotheken sport en beweging te stimuleren door zelf het goede voorbeeld te geven. Echter, toen bleek dat KiKa aan de Vestingloop verbonden was, wilden we het groter aanpakken en zoveel mogelijk geld voor dit goede doel ophalen. Het team groeide van 10 naar 30 deelnemers, shirtsponsoring werd door Leo van den Berg keukens toegezegd en donaties via familie, vrienden en de apotheken zelf werden geregeld. Ook de dag zelf was een succes. Deelnemers deden namens de apotheek mee op alle vier de beschikbare afstanden en waren goed herkenbaar aan de mooie, rode shirts. Eten en drinken was verzorgd en er werden, naast dat er plezier werd gemaakt, mooie tijden gelopen, ondanks een wat zwaar parcours. Daarnaast hebben we de meeste deelnemers een presentje bij de finish kunnen aanbieden.

Al met al dus een mooie dag waarbij we hopelijk de supporters hebben kunnen overhalen om de volgende keer zelf mee te doen. Voor de deelnemers natuurlijk het advies om vooral zo door te gaan! Maar het belangrijkste van alles is het mooie bedrag van €2500,-, waarvan meer dan €1500 via donaties, dat we hebben kunnen ophalen voor KiKa, waarmee er hopelijk weer een stapje richting het kinderkankervrij maken van de wereld kan worden gezet.

Wat ons betreft: Tot volgend jaar!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant