Er zijn vele toffe activiteiten te doen tijdens Open Monumentendag
Er zijn vele toffe activiteiten te doen tijdens Open Monumentendag

Wild op de Wallen zoekt vrijwilligers

Actueel 375 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op 14 september, tijdens Open Monumentendag, vindt voor de derde keer van 12 uur tot 17uur het evenement Wild op de Wallen plaats. De organisatie van Wild op de Wallen staat te springen om circa 10 enthousiaste vrijwillige activiteitenbegeleiders.

Wild op de Wallen is een uniek kleinschalig evenement, waarbij mensen een nachtje in de Hellevoetse monumenten mogen kamperen en logeren. Het is bij uitstek een familie-evenement. Er is een link met Open Monumentendag, de vele activiteiten overdag zijn ook toegankelijk voor niet-logees. De werkzaamheden voor de vrijwilligers vinden plaats rondom Fort Haerlem en bij het Cultuurhuis en bestaan onder andere uit: helpen met inchecken gasten (informeren, uitdelen goodie bags), activiteiten begeleiden: uitleggen, enthousiasmeren, voordoen, fotograferen, opruimen materialen na afloop van activiteiten.

De activiteiten waar hulp bij nodig is zijn onder andere: Plastic Wandelen (plandelen), XL Jenga, Longboarden, Tree Trunk Painting, Bunker Escape Room. Voor het volledige programma zie http://www.wildopdewallen.nl. Alle vrijwilligers krijgen versnaperingen, een goodie bag, en een gratis passe-partout voor het programma (voor kennissen, (klein)kinderen). Heb jij zin om het team van vrijwilligers te komen versterken op 14 september? Meld je aan via info@wildopdewallen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant