Een vertrouwd adres met service en deskundigheid hoog in het vaandel
Een vertrouwd adres met service en deskundigheid hoog in het vaandel Foto: Wil van Balen
Shoppen in Nieuw-Helvoet

'Back to School' met De Computerwinkel

Actueel 555 keer gelezen

Het is bijna zover studenten en scholieren gaan weer 'Back to School' en daarom heeft De Computerwinkel van 14 augustus tot en met 30 september een toffe 'Back to School' actie.

Tijdens deze actieweken is er een aantal unieke items voor een echte 'Back to School' prijs verkrijgbaar bij De Computerwinkel aan de Rijksstraatweg. Let ook op de flyer in deze krant voor de overige aanbiedingen.

* Asus laptop (twee versies verkrijgbaar 128 GB en 256 GB), deze laptop is een speciale oplage en is niet verkrijgbaar bij bekende aanbieders.

* Bobby Original anti diefstal rugtas, met verborgen ritssluitingen en vakken. De tas is van snijbestendig en waterafstotend materiaal. Nu met gratis bijhorende powerbank twv € 25,- én Kingston USB van 16 GB twv € 8,99 om al het
schoolwerk veilig te bewaren.

* Linksys Velop Wi-Fi set, die speciaal is ontworpen voor een krachtige Wi-Fi
ervaring zonder onderbrekingen of
verslechtering van het signaal.

Ook zal er een Bobby Original tas verloot worden via de Facebookpagina. Ben je benieuwd naar de andere 'Back to School' acties breng dan een bezoekje aan de
winkel. De Computerwinkel heeft wel een website: computerwinkel.eu, maar geen webshop. "Daar kiezen wij bewust voor", vertelt eigenaar Marc Kruithof. "We willen niet concurreren op prijs, maar wel op service. Iedereen kan gebruik maken van onze service en expertise waar je je computer dan ook hebt aangeschaft."

Cadeautip: Bij De Computerwinkel is ook een cadeaubon verkrijgbaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant