Bied jij Casper een nieuw thuis?
Bied jij Casper een nieuw thuis? Foto: Dierenbescherming

Casper zoekt baasje voor wie leeftijd niet telt

Actueel 410 keer gelezen

Spijkenisse - Casper is een zwarte gecastreerde kater die, zoals een echte heer betaamt, zijn leeftijd niet prijs wil geven.

Aan zijn formaat te zien, moet Casper ooit een grote schitterende imposante kater geweest zijn die mogelijk de directeur van de straat was. Nu is hij nog steeds groot maar de jaren zijn ook zichtbaar. Casper is nu een aandoenlijke oude sok die doof is geworden en graag in de buurt van zijn baasje wil zijn. Wanneer hij je kwijt is miauwt hij uit volle borst want ach hij hoort het zelf niet meer. Het zou daarom ook fijn zijn wanneer hij bij zijn baasje mag slapen.

Het dierenopvangcentrum zoekt voor deze lieverd een baasje die een leeftijd helemaal niet belangrijk vindt en veel thuis is. Een afgeschermde tuin of balkon biedt Casper de mogelijkheid om toch nog even een frisse neus te kunnen halen. Zo af en toe is Casper ook echt nog wel te porren om te spelen! Zijn tandjes zijn weer mooi en uit bloedonderzoek is gebleken dat Casper het beste nierdieet brokjes en natvoer kan eten om zijn nieren zo lang mogelijk in goede conditie te houden. Heb je geen kleine kinderen en geen andere huisdieren? Heb je een veilig balkon of afgeschermde tuin? Stuur dan snel een mailtje met wat informatie over jezelf, gezinssamenstelling, woonsituatie etc. naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant